Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρά το «εμπάργκο» των τηλεοπτικών σταθμών στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, υποστήριξε ότι οι σειρές με τον ηθοποιό πρέπει να συνεχίσουν να προβάλλονται. Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA ο Σπύρος Μπιμπίλας εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να συνεχιστούν οι σειρές, στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος, κατηγορούμενος για έναν βιασμό κατά εξακολούθηση και δύο απόπειρες.

«Η δική μου άποψη είναι ότι οι σειρές πρέπει να συνεχίζονται. Ήδη κατέβηκαν από το Youtube και μου φάνηκε περίεργο. Κατέβηκαν επίσης σειρές, στις οποίες συμπρωταγωνιστούσα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη αυτά τα δικαιώματα. Ακόμα το ΣΕΗ δεν έχει πάρει θέση γι’ αυτό. Το επεξεργαζόμαστε αν θα πρέπει να βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση. Θα ήθελα να παρακαλέσω τα κανάλια να παίξουν κι άλλες σειρές που τις έχουν θάψει και δεν τις παίζουν ποτέ… Δεν θίγει μόνο τους ηθοποιούς, αλλά και τους σκηνοθέτες».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας επανέλαβε ότι εκφράζει τις δικές του απόψεις και δεν μιλά ως πρόεδρος του ΣΕΗ, προσθέτοντας: «Αυτές οι σειρές αποτελούν ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, δεν μπορούμε να τις θάψουμε».

Μπιμπίλας: «Δεν μπορούμε να κρίνουμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης»

Σχετικά με την απόφαση του αρμόδιου εισαγγελέα να παραπέμψει τον Πέτρο Φιλιππίδη σε δίκη με την κατηγορία του βιασμού κατ' εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού, καθώς και την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του ηθοποιού και της μετατροπής της προφυλάκισης σε κατ΄οίκον κράτηση με ηλεκτρονικό βραχιολιάκι, ο Σπύρος Μπίμπιλας υποστήριξε ότι: «Δεν μπορούμε να κρίνουμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, εφόσον έκρινε ότι η υπόθεση πρέπει να πάει στο δικαστήριο. Όση στενοχώρια νιώθουμε για τον φίλο μας, αλλά κυρίως για τη στενοχώρια που βίωσαν κάποιες φίλες μας… Από τη μία είναι άνθρωποι που δουλεύαμε χρόνια κι από την άλλη είναι ένα άτομο που γνωρίζω και υπήρχε πρόβλημα», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας, εννοώντας ότι μία από τις καταγγέλλουσες ήταν φίλη του. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι εκείνη την περίοδο δεν είχε υποψιαστεί πως είχε γίνει κάτι σοβαρό, ούτε εκείνος ούτε η μητέρα της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA