Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη βόρεια Εύβοια θα βρίσκεται την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με θεσμούς και πολίτες της περιοχής αλλά και θα μιλήσει σε εκδήλωση για το ολικό σχέδιο ανασυγκρότησής της μετά τις φωτιές του καλοκαιριού. 

Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης με Ιερώνυμο στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο: «Ναι» στους εμβολιασμούς και στα μέτρα

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συνοδεύουν στη βόρεια Εύβοια αρκετά στελέχη της κυβέρνησής του, καθώς θα γίνουν παρουσιάσεις των έργων του προγράμματος ανασυγκρότησης από υπουργούς και γραμματείς. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης, Σταύρος Μπένος, ο οποίος παρουσίασε το σχέδιο ολικής ανασυγκρότησης της Εύβοιας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, πριν από περίπου έναν μήνα και η εκδήλωση θα γίνει στο ΕΠΑΛ Ιστιαίας.

Τα κυβερνητικά στελέχη που θα βρίσκονται με τον πρωθυπουργό στη βόρεια Εύβοια είναι: Χρήστος Τριαντόπουλος, υφυπουργό στο Πρωθυπουργό, Νίκη Κεραμέως, υπουργός Παιδείας, Ασημίνα Γκάγκα, αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Γιώργος Καραγιάννης, υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Αμυράς, υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Λίνα Μενδώνη υπουργός Πολιτισμού, Γιώργος Γεωργαντάς, υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης καθώς και οι γενικοί γραμματείς, Δ. Σκάλκο, Β. Λοίζου, Κ. Μπαγινέτα και Άννα Στρατινάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA