Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Πάτρα, όταν ένας νεαρός άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός πήρε κυνηγετικό όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Διαβάστε ακόμη: Ευλογιά των πιθήκων: Το πρώτο κρούσμα στη χώρα μας ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Τον 29χρονο εντόπισαν νεκρό μέλη της οικογένειάς του, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, στην περιοχή της Εγλυκάδας. Οι συγγενείς του άκουσαν τον εκκωφαντικό θόρυβο του όπλου και αμέσως έτρεξαν στο δωμάτιό του να δουν τι έχει συμβεί. Σοκαρισμένοι αντίκρυσαν τον 29χρονο πεσμένο στο πάτωμα, μέσα σε μια λίμνη αίματος, έχοντας τραύμα από πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα τόσο η Αστυνομία, όσο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο θάνατος του νεαρού ήταν ακαριαίος. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι τον οδήγησε στο να βάλει τέλος στη ζωή του, ή αν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα. Η αστυνομία ερευνά για τα αίτια και τα κίνητρα της αυτοκτονίας, καθώς και το ποιος ήταν ο κάτοχο της καραμπίνας, όπως και αν υπήρχε άδεια οπλοκατοχής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA