Όποια σκέψη κι αν έχει ο καθένας για το ελληνικό καλοκαίρι, υπάρχει μια κοινή απόλαυση για όλους! Και δεν είναι άλλη, από την αίσθηση της παγωμένης μπύρας να δροσίζει τις καλύτερες στιγμές μας. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, ο Mythos, προσφέρει δύο νέες προτάσεις στις κατηγορίες της μπύρας και της μπύρας χωρίς αλκοόλ.

Για αυτούς που το απολαμβάνουν το καλοκαίρι στο έπακρο, φέτος να αναζητήσουν τον Mythos Ice, μιας και το όνομα του δεν είναι τυχαίο! Φιλτράρεται και ταυτόχρονα ψύχεται στους -1C, εξασφαλίζοντας την απόλυτη αίσθηση δροσιάς! Είναι η νέα ξεχωριστή και ευκολόπιοτη lager μπύρα, που συνδυάζει μοναδικά την ισορροπημένη γεύση με τη παγωμένη φρεσκάδα και το απαλό άρωμα. Ο Mythos Ice ήρθε και με μόλις 4,4% αλκοόλ, αποτελεί την ιδανική επιλογή δροσιάς, από την πρώτη κιόλας γουλιά!

Ταυτόχρονα, ο Mythos διευρύνει τις επιλογές του κοινού και στις παγωμένες γευστικές εμπειρίες χωρίς αλκοόλ. Ο Μythos 0.0% με μηδενικό αλκοόλ, μηδενική ζάχαρη και μόλις 16 θερμίδες/100 ml. είναι πλέον διαθέσιμος, συνδυάζοντας την ήπια γεύση, τα φρουτώδη αρώματα και τις νότες λυκίσκου με το ζωηρό ανθρακικό που ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δροσιστική αίσθηση που προσφέρει!

Πιάσε λοιπόν ένα Μύθο και ζήσε την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης!