Ο Ντιέγο Μαραντόνα δεν μπορεί να κάτσει με σταυρωμένα χέρια και πριν από το ματς με την Νιγηρία θέλει να τα πει με τους παίκτες της Αργεντινής, ώστε να αφυπνήσει τους παίκτες και να πάρουν μία νίκη, που συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο Κροατία-Ισλανδία, θα τους στείλει στην επόμενη φάση.

Ο «Θεός», αφού είπε πως θέλει να συναντηθεί με τους παίκτες, εξέφρασε την οργή του για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

«Θα ήθελα να έχω μία συνάντηση μαζί τους. Μαζί με τους Πουμπίδο, Γκοϊκοετσέα, Κανίγια, Τρόλιο, τον Βαλντάνο ακόμα και τον Πασαρέλα αν θέλει να έρθει.

Θα υπερασπιστούμε την τιμή μας. Από εδώ που είμαστε, μας πονάει πολύ να βλέπουμε την Κροατία να μας βάζει τρία γκολ κι εμείς να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και να μην κάνουμε τίποτα. Είμαι οργισμένος, γιατί όποιος κι αν έχει φορέσει αυτή τη φανέλα, δεν μπορεί να τη βλέπει να συντρίβεται από έναν αντίπαλο, που δεν είναι ούτε η Γερμανία, ούτε η Βραζιλία, ούτε η Ολλανδία ή η Ισπανία.

Υπάρχει υπεύθυνος και αυτός είναι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. Ολοι απόρησαν όταν είδαν τον Σαμπάολι να φτάνει με υπολογιστές, drones και 14 βοηθούς. Νομίζω ότι υπάρχει παντελής έλλειψη ηγεσίας από μέρους του Τάπια».