Ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό του ανδρικού τηλεοπτικού κοινού πέρασε το απόγευμα της Κυριακής παρακολουθώντας τον συγκλονιστικό τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Εθνική Γαλλίας και την Εθνική Κροατίας, ο δημοφιλής ιστότοπος ερωτικού περιεχομένου Pornhub έβλεπε την επισκεψιμότητα του site να κατακρημνίζεται.

Συγκεκριμένα, το Pornhub δημοσίευσε αυτά τα στατιστικά στοιχεία, με τις δύο φιναλίστ χώρες, Κροατία και Γαλλία, να παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα ποσοστά αποχής από τα ερωτικά βίντεο, χάριν του ποδοσφαίρου.

Από τις χώρες που στην αρχή του Μουντιάλ φάνταζαν ως φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, Γερμανία και Βραζιλία παρουσίασαν τη μικρότερη μείωση όσον αφορά στις επισκέψεις στο δημοφιλές ερωτικό site. Ίσως γιατί αυτές οι δύο χώρες, παρά τις προσδοκίες για το αντίθετο, αποχαιρέτησαν νωρίς τη διοργάνωση της Ρωσίας.

Ενδιαφέρον, εξάλλου, παρουσιάζουν εκείνα τα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν τη συμπεριφορά των ποδοσφαιρόφιλων αμέσως μετά τη λήξη του τελικού.

Οι οπαδοί της Κροατίας, αν και κατά τη διάρκεια του τελικού απείχαν περισσότερο από τους Γάλλους από τα πικάντικα θεάματα (-66% έναντι 55% αντίστοιχα), μόλις ο τελικός ολοκληρώθηκε έσπευσαν να επιστρέψουν στο αγαπημένο τους site.

Λογικό έως ένα βαθμό, καθώς έπρεπε κάπου να πνίξουν τον καημό τους από την εις βάρος τους τεσσάρα!

Από την άλλη πλευρά, οι Γάλλοι εξακολούθησαν να απέχουν από το Pornhub και μετά τη λήξη του τελικού και την κατάκτηση του τροπαίου. Οι πανηγυρισμοί, βλέπετε!

Κι αν αναρωτιέστε για την Ελλάδα μας και τους εδώ ποδοσφαιρόφιλους. Αυτοί, για άλλοι μια φορά επιβεβαίωσαν την αγάπη τους για το βασιλιά των σπορ. Η πτώση στην ερωτική επισκεψιμότητα των Ελλήνων κατά τη διάρκεια του τελικού του Μουντιάλ έφτασε το 30%. Φανταστείτε να ήταν και το «πειρατικό» στη Μόσχα, άπατο θα πήγαινε το Pornhub, σαν τους Πορτογάλους το 2004!