Ο υφυπουργός Αθλητισμού απάντησε στον Ολυμπιακό. «Είναι προσβολή προς την ιστορία του συλλόγου και προς τα εκατομμύρια φίλους του που δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνουν στρατός του κάθε ιδιοκτήτη», τόνισε μεταξύ άλλων.

Μετά την συμφωνία των επτά ΠΑΕ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Η κρατική παρέμβαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται με την αδιανόητη “Τηλεοπτική Προσφορά Βασιλειάδη” σε συγκεκριμένες Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες».

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση του Υφυπουργού ο οποίος τόνισε πως η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έχει μετατρέψει τον Ολυμπιακό σε αντιπολιτευόμενο πολιτικό κόμμα».

Αναλυτικά η απάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη:
«H ΠΑΕ Ολυμπιακός έρχεται να καταγγείλει όσα πριν λίγες ημέρες η ίδια είχε ψηφίσει και μάλιστα ομόφωνα με όλες τις ΠΑΕ της Super League. Η πρόταση που έχει κατατεθεί ήταν γνωστή, σαφής, με νούμερα και δεσμεύσεις. Με όρους καθαρούς και με την ελπίδα της προοπτικής για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Tα πράγματα πλέον είναι απολύτως φανερά. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός -εξ αιτίας της γνωστής πια εμμονής του ιδιοκτήτη της εναντίον της κυβέρνησης και της αριστεράς- έχει μετατρέψει τον ιστορικό σύλλογο σε αντιπολιτευόμενο πολιτικό κόμμα. Είναι προσβολή προς την ιστορία του συλλόγου και προς τα εκατομμύρια φίλους του που δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνουν στρατός του κάθε ιδιοκτήτη. Εμείς δεν θα μπούμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου. Αφήνουμε τον κόσμο να τους κρίνει».

Πηγή: gazzetta.gr