«Όλες οι αθηναϊκές ομάδες έχουν αποκτήσει το γήπεδό τους ή σχεδόν όλες. Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, για το γήπεδο του Παναθηναϊκού έχει εδώ και χρόνια ξεκινήσει η διαδικασία. Με καμία ομάδα της Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει προνομιακή μεταχείριση», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνοντας προσωπική δέσμευση πως έως το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί το ζήτημα της χρήσεως της έκτασης που προορίζεται για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

«Μόλις ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ πάρει τη χρήση, θα κατατεθούν οι άλλες δύο τροπολογίες για το πολεοδομικό, και από την αρχή του χρόνου θα έχει δρομολογηθεί το ζήτημα για να ξεκινήσει η κατασκευή», τόνισε συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Όσον αφορά στο θέμα της χρήσης, δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα», επεσήμανε, χαρακτηριστικά, ο κ. Καμμένος. «Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έχει δώσει εντολή το όλο ζήτημα να ολοκληρωθεί ταχύτατα», ανέφερε ο κ. Καμμένος, τονίζοντας πως εκτιμά πως μέχρι το τέλος του έτους όλα θα είναι έτοιμα.

«Ο ΠΑΟΚ δικαιούται το γήπεδό του. Δεν πάμε μ' αυτόν τον τρόπο να εξαγοράσουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εξάλλου κι όλες οι άλλες ομάδες με ανάλογα αιτήματα πρέπει να μας προσεγγίσουν για να αποκτήσουν το γήπεδό τους, πάντοτε σε συννενόηση με τις τοπικές κοινωνίες», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, φέρνοντας το παράδειγμα του Μακεδονικού που έχει έρθει σε επαφή με την κυβέρνηση, αλλά αντιδρά η τοπική κοινωνία στο αίτημα για παραχώρηση έκτασης 50 στρεμάτων για την κατασκευή προπονητικών γηπέδων.