Σαν σήμερα πριν απο 22 χρόνια, έφυγε απο την ζωή ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έστειλε το δικό της «μήνυμα», μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Συγκεκριμένα, στις 21 Σεπτεμβρίου, πριν από 22 χρόνια, ο μεγάλος διοικητικός ηγέτης του ΟΦΗ έφυγε από τη ζωή από οξύ καρδιακό επεισόδιο, σε ηλικία μόλις 54 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την ποδοσφαιρική και όχι μόνο κοινωνία του Ηρακλείου.

Ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης ξεκίνησε να ασχολείται με τον ΟΦΗ στις αρχές της δεκαετίας του ’80, καταφέρνοντας να οδηγήσει τους Κρητικούς στην Α' Εθνική. Η δεύτερη θέση τη σεζόν 1985/86, το Κύπελλο Ελλάδας το 1987 και η μετέπειτα πορεία ως τους «16» του Κυπέλλου UEFA αποτέλεσαν ορισμένα μόνο από τα σπουδαία κατορθώματα του ΟΦΗ με τον ίδιο στη διοικητική ηγεσία.

Αυτά θυμήθηκε και η ΠΑΕ σήμερα, τιμώντας τη μνήμη του στην επέτειο του θανάτου του, γράφοντας στην επίσημη σελίδα της στο Facebook: «Θόδωρος Βαρδινογιάννης: 21 Σεπτεμβρίου 1996. Ημέρα μνήμης για ένα άνθρωπο που αγάπησε με πάθος τον ΟΦΗ και τον οραματίστηκε μεγάλο».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gazzetta.gr