Εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους έμειναν οι Πέτρος Μάνταλος και Μάριος Οικονόμου, όπως και οι Λόπες-Πόνσε-Αλεφ, μέσα ο Λούκας Μπογέ.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι ολοκληρώθηκε με προβλήματα και εκπλήξεις, δυσάρεστες και ευχάριστες. Η μεγαλύτερη εξ αυτών, δυσάρεστη για την Ενωση, αφορά στον Μάνταλο, ο οποίος την Παρασκευή ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και σήμερα Σάββατο δεν προπονήθηκε, με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής. Το ίδιο και ο Οικονόμου, ο οποίος δεν είναι στο 100%, όπως και ο Αλεφ.

Το ευχάριστο, μέσα σε τόσα δυσάρεστα (αν υπολογίσουμε και τους Λόπες-Πόνσε που επίσης είναι εκτός), αφορά στον Μπογέ, ο οποίος προπονήθηκε ξανά κανονικά και είναι -για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα- στην αποστολή για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Πλην του Αργεντίνου εξτρέμ, σε αυτή βρίσκονται και οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάια, Κλωναρίδης.

Πηγή: gazzetta.gr