Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τις δηλώσεις-καταγγελίες του κ. Αλέξη Κούγια, αλλά και με την τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν κρύβουν την έκπληξη και παράλληλα τον εκνευρισμό τους, όπως αναφέρουν, για την επιχειρούμενη προσπάθεια εμπλοκής του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη σε τακτικές παρασκηνίου.

Πιο αναλυτικά αναφέρουν:

«Με έκπληξη και εκνευρισμό πληροφορηθήκαμε από τις δηλώσεις του κ. Κούγια ότι υπήρξε προσπάθεια να εμπλακεί το όνομα του ΠΑΟΚ και του κ. Σαββίδη σε τακτικές παρασκηνίου.

Αναμένοντας και απαιτώντας να διερευνηθούν οι πολύ σοβαρές καταγγελίες του κ. Κούγια από την κυβέρνηση, τα πειθαρχικά όργανα και τους αρμόδιους εισαγγελείς, για άλλη μια φορά θα επισημάνουμε το εξής: ο ΠΑΟΚ είναι ίσως ο μόνος σταθερός σύλλογος στις απόψεις του για την καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και η μόνη πίεση που ασκούμε είναι προς αυτή την κατεύθυνση, όπως για παράδειγμα το VAR ή οι ξένοι διαιτητές.
Σύμμαχοί μας είναι όλοι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων που επιθυμούν το ίδιο και όσοι παράγοντες δεσμεύονται από το ίδιο όραμα. Οι υπόλοιποι θα μας βρίσκουν απέναντι».

Πηγή: gazzetta.gr