Μήνυμα ενάντια του ρατσισμού και των κοινωνικών διακρίσεων στέλνει η ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν. Η 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League είναι αφιερωμένη στον αγώνα εναντίον του ρατσισμού. Η ΑΕΚ έστειλε το δικό της μήνυμα εναντίον του ρατσισμού και των κοινωνικών διακρίσεων, κάτι που θα γίνει και πριν από την έναρξη του αγώνα με τη γερμανική ομάδα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ΑΕΚ αναφέρει στα social media:

Αφιερωμένη στον αγώνα κατά του ρατσισμού είναι η Matchday 3 του UEFA Champions League!

H ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν από τις πρώτες ευρωπαϊκές ομάδες που τάχθηκαν στο πλευρό της UEFA σε αυτή την εκστρατεία για την ισότητα και υπέρ του #EQUALGAME με μπροστάρηδες τους ποδοσφαιριστές της.
Το video που ετοιμάσαμε με τη συμμετοχή των Μπακασέτα, Κλωναρίδη, Τσόσιτς και Αϊντάρεβιτς πήρε τα εύσημα και την έγκριση των ανθρώπων της UEFA για να προβληθεί από τα μάτριξ του Ολυμπιακού Σταδίου πριν από τον αγώνα. Οπως και το πανό, που έχουμε ετοιμάσει, για να στείλουμε το δικό μας μήνυμα σε ολόκληρη τον κόσμο.

Ο ρατσισμός και οι κοινωνικές διακρίσεις δεν έχουν την παραμικρή θέση στο ποδόσφαιρο και φυσικά αντίκεινται στις αξίες και τα ιδανικά που η δική μας ομάδα πρεσβεύει από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της.

  • Το ποδόσφαιρο είναι για όλους. 
  • Το ποδόσφαιρο ενώνει όλους! 
  • Το ποδόσφαιρο δεν αναγνωρίζει ουδεμία κοινωνική διάκριση! 
  • Το ποδόσφαιρο είναι για τους πολλούς και όχι για τους λίγους!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει την καμπάνια #EQUALGAME της UEFA. Με αυτό το hashtag θα φωτογραφηθούν μαζί πριν από τον αγώνα οι παίκτες των δύο ομάδων. 
Και όλοι εμείς θα υποστηρίξουμε το σύνθημα για ισότητα στη συμμετοχή και την απόλαυση στο ποδόσφαιρο.

Δείτε την ανάρτηση:

Πηγή: gazzetta.gr