Μπαρτσελόνα και Βαλβέρδε αναμένεται να συνεχίσουν μαζί και τη σεζόν 2019-2020 καθώς στο στρατόπεδο των μπλαουγκράνα πήραν την οριστική απόφαση να ενεργοποιήσουν την οψιόν που υπάρχει και για την επόμενη σεζόν.

Ο ατζέντης του Βαλβέρδε τον Σεπτέμβριο άνοιξε συζητήσεις με τον πρόεδρο της Μπάρτσα, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, αλλά αυτές μετά από κάποιο διάστημα «πάγωσαν» εξ αιτίας των αποτελεσμάτων και των εμφανίσεων της ομάδας.

Τελικά, ο Βαλβέρδε φαίνεται πως κατάφερε να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της διοίκησης, η οποία αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να ξεκινήσει νέες συζητήσεις για την ενεργοποίηση της οψιόν.

Από τη μεριά του και ο ίδιος ο Βαλβέρδε επιθυμεί να συνεχίσει το έργο του στο Καμπ Νου, συνεπώς όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια για να συνεχίσουν μαζί τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2020.
Μάλιστα, ένας σημαντικός παράγοντας για την πιθανή συμφωνία των δύο πλευρών έχει να κάνει και με το γεγονός ότι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία του «Τσιγκούρι» στα αποδυτήρια, θέλοντας και αυτοί να δουν τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να συνεχίζει στο τιμόνι.

Πηγή: gazzetta.gr