Η ΑΕΚ έδωσε τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του τελευταίου αγώνα στο Champions League κόντρα στη Μπενφίκα, για όσους φίλους της ομάδας θέλουν να ταξιδέψουν μέχρι τη Λισαβόνα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Λισαβόνα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Μπενφίκα - AEK στο Στάδιο Ντα Λουζ (Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, 20.00 τοπική ώρα) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League, ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, από το επίσημο site της ΠΑΕ www.aekfc.gr (section MY AEK), το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο, από σήμερα Παρασκευή 23/11 έως και την εξάντλησή τους.

Για την αγορά των εισιτηρίων σας πατήστε ΕΔΩ!

Ανά ενέργεια-αγορά οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν έως και 5 εισιτήρια με χρήση καρτών Visa-Mastercard. Με την ολοκλήρωση της αγοράς θα παραλαμβάνουν αυτόματα το mail επιβεβαίωσης για την αγορά τους, το οποίο περιλαμβάνει και τον αριθμό της αγοράς-κράτησης των εισιτηρίων τους.
Για την παραλαβή των εισιτηρίων που θα αγοραστούν μέσω του διαδικτύου θα υπάρξει μεταγενέστερη ανακοίνωση με τις ημερομηνίες και τους τρόπους παραλαβής, ενώ θα είναι απαραίτητο να έχουν εκτυπώσει το απαντητικό mail της αγοράς.

Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι 25 ευρώ».

Πηγή: Gazzetta.gr