Ο Βασίλης Σπανούλης στοχεύει πάντα την κορυφή και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από αυτή!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού κάθισε μπροστά στην κάμερα της Euroleague και εξέφρασε ξανά την επιθυμία του για τίτλους: «Στο τέλος της ημέρας είμαστε στον Ολυμπιακό για να πάμε στο Final 4, για να πάρουμε τίτλους. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός!», ενώ πρόσθεσε για τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Η φιλοσοφία του κι όπου έχει δουλέψει, έχει φέρει καλά αποτελέσματα. Είναι νικητής, ένας από τους καλύτερους προπονητές της Euroleague κι είναι ωραίο που μπορώ να μάθω από αυτόν».

Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε: «Οι παίκτες που θέλουν να πετύχουν είναι όλοι σχεδόν ίδιοι, προσεγγίζουν τα πράγματα το ίδιο, έχουν το ίδιο επίπεδο επαγγελματισμού. Είναι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών στην Euroleague. Έχει απίστευτη συγκέντρωση και δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, έχει ένα σκοπό καθημερινά».

Ο Αξέλ Τουπάν συμπλήρωσε με θαυμασμό: «Από την προθέρμανση, μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, δεν διαλέγει ποτέ τον εύκολο δρόμο. Δεν δείχνει κανένα συναίσθημα στο παρκέ, θέλει να νικήσει τόσο πολύ».

Δείτε το focus της Euroleague στον Βασίλη Σπανούλη:

Πηγή: gazzetta.gr