Η ΑΕΚ, μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, νίκησε και τον Αστέρα κι ο Μάνταλος στάθηκε στο φορμάρισμα της ομάδας του.

Αναλυτικά είπε στη NOVA:

Για την αλλαγή της εικόνας: “Καθίσαμε μια, καθίσαμε δύο οι ποδοσφαιριστές μεταξύ μας δεν μπορούσαμε να βρούμε την αιτία. Σίγουρα η διακοπή έπαιξε τον ρόλο της. Και εμφανίζεται μια ΑΕΚ που δείχνει τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα και αυτοί οι παίκτες. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια είναι η εικόνα ακριβώς αυτής της ομάδας του τι μπορεί να πετύχει και δείχνει πόσο αδικήσαμε τους εαυτούς μας όλον αυτόν τον καιρό”.

Για την αλλαγή της διάταξης και αν έχει βοηθήσει: “Σίγουρα και σε εμένα και στον Τάσο αρέσει να παίζουμε στον άξονα, είναι ένα σύστημα που επέλεξε ο προπονητής που απ’ ότι φαίνεται έχει δέσει για τα καλά βάσει αποτελεσμάτων”.

Για το αν δεν υπάρχει πίεση, λόγω του ότι έχει χαθεί το πρωτάθλημα: “Δεν νομίζω ότι συμφωνώ με αυτήν την άποψη. Και πριν το τελευταίο κακό ματς ήμασταν όχι 14, ήταν 11 οι πόντοι διαφοράς θεωρητικά είχε χαθεί ο τίτλος, δε νομίζω ότι ήταν αυτή η αιτία”.

Για τους στόχους από εδώ και πέρα: “Το Κύπελλο μας έχει απομείνει και είναι ο πρώτος στόχος και στο πρωτάθλημα να κάνουμε μόνο νίκες και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και στη δεύτερη θέση”.

Για τον Κρίστιτσιτς: “Θα δείξει στο χορτάρι, είναι έμπειρος παίκτης με παραστάσεις. Ήταν ένα μήνα στη διακοπή, αλλά στο γήπεδο δείχνει ότι το θέλει η ψυχή του και θα τα δώσει όλα για αυτήν την ομάδα”.

Πηγή: gazzetta.gr