Η νταντά των παιδιών της Γελένα Καρλέουσα φαίνεται πως γνώριζε την παράνομη σχέση της με τον Όγκνιεν Βράνιες, ωστόσο δεν μιλούσε αφού είχε προσωπικό όφελος από αυτή την ιστορία.  

Ο Όγκνιεν Βράνιες όταν έλειπε ο Ντούσκο Τόσιτς δεν δίσταζε να πηγαίνει ακόμα και στο σπίτι της Γελένα Καρλέουσα, παρά την παρουσία των παιδιών της. Μάλιστα, η Γελένα τους έλεγε ότι είναι ο γιατρός προκειμένου να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση.

Ωστόσο, ο Βράνιες και η Γελένα είχαν ακόμα ένα εμπόδιο να ξεπεράσουν κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του Βόσνιου αμυντικού στο σπίτι της Σέρβας τραγουδίστριας. Και αυτό αφορούσε την νταντά, την οποία ο Βράνιες αποκαλούσε «Θεία Βέρα».

Το πρόβλημα αυτό ξεπεράστηκε με... δωροδοκία, καθώς όπως αναφέρει ο Informer, ο Βόσνιος αμυντικός συνήθιζε να τις δίνει ακριβά δώρα συχνά προκειμένου όχι μόνο να κρατάει το στόμα της κλειστό, αλλά και να παίρνει τις κόρες της Γελένα από το σπίτι για βόλτα ώστε να μείνουν μόνοι ο Βράνιες με τη Γελένα.

«Η Γελένα δεν εμπιστεύεται πολλούς ανθρώπους. Μόνο τον εκπρόσωπό της, Ζόραν Μπιρτάσεβιτς, τη φίλη της τη Γιοβάνα, τη μητέρα της, τον θείο Ντανίλε και τη Βέρα η οποία ασχολιόταν με τις δουλειές του σπιτιού. Είχε τεστάρει ότι ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης και γι' αυτό είχε την ελευθερία να φέρνει τη... φωτιά μέσα στο σπίτι της. Όταν ο Βράνιες άλλωστε άρχιζε να δίνει στη γυναίκα δώρα, τότε όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι», αναφέρει πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού στη σερβική εφημερίδα.

Πηγή: gazzetta.gr