Ουσιαστικά ήταν μία τυπική διαδικασία από τη στιγμή που είχε τελειώσει και ο έλεγχος από το Ελεγκτικό συμβούλιο του κράτους που άναψε το πράσινο φως της χρηματοδότησης, η οποία θα καταβληθεί σε τρεις δόσεις.

Οι υπογραφές, παρουσία και της Ρένας Δούρου, έπεσαν και η έγκριση των 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια για την Αγιά Σοφιά είναι πλέον γεγονός!

Το «παρών» από την πλευρά της Ερασιτεχνικής έδωσαν οι κύριοι Αλεξίου και Παπασταμάτης και από την πλευρά της Dimand οι κύριοι Ανδριόπουλος, Αναστασόπουλος και Παναγιωτίδης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η Ρένα Δούρου τόνισε μεταξύ άλλων ότι η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή καθώς προχωράει ένα έργο πολύ σημαντικό όχι μόνο για τη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά για όλον τον ελληνικό αθλητισμό.

Από τη μεριά της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, τόσο ο Αλέξης Αλεξίου, όσο και ο Σταμάτης Παπασταμάτης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ προχωράει όπως ορίζει ο νόμος, για ένα σπουδαίο έργο για την ιστορία του συλλόγου.

«Η ιστορική στιγμή των υπογραφών της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για το έργο των 20 εκατ. ευρώ στο γήπεδό μας. Ενα ακόμα μεγάλο βήμα πιο κοντά στο μεγάλο μας όνειρο! Μία ακόμα δικαίωση σε μία σκληρή πορεία έξι ετών», έγραψε η ΑΕΚ στα social media. 

Πηγή: www.gazzetta.gr