Τα... μαντάτα από την κλήρωση του Europa League στη Νιόν της Ελβετίας ήταν θετικά! Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλο φαβορί για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια, ο αντίπαλος του Ολυμπιακού (εάν αποκλειστεί από τη Βικτόρια Πλζεν) είναι βατός και ο Αρης μπορεί να ονειρεύεται και για κάτι παραπάνω. Πιο δύσκολος ο αντίπαλος ο Ατρόμητος αλλά σίγουρα όχι απαγορευτικός.

Η ΑΕΚ λοιπόν θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Χόνβεντ-Κραϊόβα. Το πρώτο είναι προγραμματισμένο για εκτός έδρας (8 Αυγούστου) και η ρεβάνς στο «κεκλεισμένων των θυρών» ΟΑΚΑ (15 Αυγούστου).

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μόλντε-Τσουκαρίτσκι (από την Σερβία), πάντα με την προϋπόθεση ότι θα έχει περάσει από την ΑΕ Λεμεσού. Και ο Αρης το πρώτο του ματς θα το δώσει εκτός έδρας (8 Αυγούστου) και η ρεβάνς θα γίνει στην Θεσσαλονίκη (15 Αυγούστου).

Ο Ατρόμητος θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Λέγκια Βαρβωσίας-Κουόπιο, φυσικά εάν περάσει τη Ντουνάισκα. Κι εδώ το πρώτο ματς είναι εκτός έδρας (8 Αυγούστου) και η ρεβάνς στο Περιστέρι (15 Αυγούστου).

Τέλος, ο Ολυμπιακός εάν αποκλειστεί από την Βικτόρια Πλζεν θα παίξει με την Αντβέρπ. Πρώτο ματς στο Βέλγιο (8 Αυγούστου) και η ρεβάνς στο «Καραϊσκάκης» (15 Αυγούστου).

Πηγή: www.gazzetta.gr