Το κλίμα στο ΟΑΚΑ ήταν πολύ δύσκολο για όλους στην Ενωση μετά την ήττα από τους Ακρίτες και δεν άργησε να ξεσπάσει φημολογία για απόλυση των Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκου Λυμπερόπουλου από τον Μελισσανίδη εντός των αποδυτηρίων. Αυτό, όμως, σύμφωνα με την ΑΕΚ δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα, για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, ο Λυμπερόπουλος έχει υποβάλει την παραίτηση του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον Μηνά Λυσάνδρου για να δουν τι θα γίνει, ενώ παράλληλα θεωρείται τελειωμένος και ο Καρντόσο από τον Μελισσανίδη, ο οποίος αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ φέρεται να είπε σε οπαδούς ότι «έχουν φύγει όλοι».

Με τον Πορτογάλο προπονητή αναμένονται εξελίξεις από Δευτέρα αλλά όλες οι πληροφορίες λένε ότι για τον Μελισσανίδη... δεν υπάρχει κανένας Καρντόσο ως προπονητής της ΑΕΚ πλέον και το μόνο θέμα είναι το πώς θα λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, ενώ είναι πιθανό η μπάλα να πάρει και τον Βασίλη Δημητριάδη.

Πάντως, οι οργανωμένοι οπαδοί μίλησαν με σκληρά λόγια και στους παίκτες, λέγοντας τους χαρακτηριστικά ότι «δεν κάνετε για την ΑΕΚ»!

Πηγή: www.gazzetta.gr