Η Εθνική μας μπορεί να κέρδισε την Τσεχία τη Δευτέρα 9/9, ωστόσο οι 7 πόντοι (84-77) δεν ήταν αρκετοί για να της δώσουν το ροζ φύλλο αγώνα και να την οδηγήσουν στους «8» του Mundobasket. Παρ’ όλα αυτά η διοργάνωση συνεχίζεται και εμείς θα συνεχίσουμε να την παρακολουθούμε μέχρι τον μεγάλο τελικό της 15/9, που θα αναδείξει τον νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Θα συνεχίσουμε να την παρακολουθούμε όχι μόνο γιατί έχουμε αγωνία για το ποια ομάδα θα κατακτήσει φέτος το χρυσό μετάλλιο, αλλά γιατί θέλουμε να αναδείξουμε και τον MVP της διοργάνωσης. 

Πώς θα το κάνουμε αυτό;

Μέσω της ενέργειας «Select your MVP» που τρέχει το Gazzetta.gr σε συνεργασία με το Jack Daniel’s

Υποψήφιοι MVP του τουρνουά είναι όλοι οι παίκτες όλων των ομάδων. Τον δικό σου MVP θα τον επιλέγεις είτε αλφαβητικά είτε πληκτρολογώντας το όνομά του στην επιλογή «αναζήτηση». Πρόκειται για μια ψηφοφορία στην οποία μπορείς να συμμετέχεις όσες φορές θες, ανά πάσα στιγμή.

Σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης θα εμφανίζεται στη σελίδα της ενέργειας το ranking των 5 παικτών που προηγούνται στην ψηφοφορία, ενώ στο τέλος θα αναδειχθεί και ο μεγάλος MVP της διοργάνωσης, όπως θα έχει ψηφιστεί από τους επισκέπτες του site.

Μήπως ήρθε η ώρα να ψηφίσεις τον δικό σου MVP και να μοιραστείς την επιλογή σου στα social media;