Ο Βαλμπουενά ρωτήθηκε από την Equipe για την υπόθεση που ταρακούνησε το γαλλικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, όταν βρέθηκε στο επίκεντρο έπειτα από το sex tape που κυκλοφόρησε και τους εκβιασμούς που φέρεται να δέχθηκε από τον συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας, Καρίμ Μπενζεμά.

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε με μεγάλη πνευματική δύναμη για αυτό που πέρασε, υπογραμμίζοντας πως είδε το σκληρό πρόσωπο του κόσμου του ποδοσφαίρου, αλλά η ψυχική δύναμή του νίκησε όλο αυτό.

«Στη Γαλλία μπορεί να έχεις μια συγκεκριμένη εικόνα, αλλά έχεις την εντύπωση ότι ο κόσμος θυμάται πάντα το αρνητικό. Όταν ακούν το όνομά μου δεν λένε τι όμορφο που είναι ότι στα 35 του άρχισε ξανά από την αρχή. Δεν θα κλάψω για τη μοίρα μου. Από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η υπόθεση, είδα σε ποιους μπορώ να υπολογίζω και ποιοι άνθρωποι θα είναι πάντα στο πλευρό μου. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός, δεν περίμενα αυτή την ιστορία για να το μάθω. Ήταν η μεγαλύτερη απειλή στην καριέρα μου, αλλά πνευματικά είμαι δυνατός», ανέφερε ο Βαλμπουενά.

Πηγή: www.gazzetta.gr