Ο Παναθηναϊκός ήθελε να τον κρατήσει, ο Κουρμπέλης ήθελε να παραμείνει ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» και οι δύο πλευρές τα βρήκαν πολύ γρήγορα και έφτασαν σε συμφωνία για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους! Το συμβόλαιο του διεθνούς μέσου έληγε τον Δεκέμβριο του 2020, η παραμονή του αποτελούσε προτεραιότητα για τους «πράσινους» και με προσωπική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου το θέμα «έκλεισε» άμεσα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον σύλλογο.

Ο Κουρμπέλης θα υπογράψει άμεσα με αυξημένες απολαβές που θα πλησιάζουν το μισό εκατομμύριο ετησίως και η συμφωνία θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο Έλληνας άσος υπέγραψε στον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο του 2016 από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τον Γενάρη του 2018 απέρριψε ηγεμονικό συμβόλαιο από τον ΠΑΟΚ και παρέμεινε «πράσινος».

Έτσι μετά τον Χατζηγιοβάνη και τον Μπουζούκη, ο Παναθηναϊκός κρατά ακόμη έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή του έμψυχου δυναμικού του και πλέον παίρνουν σειρά οι Ινσούα(πολύ δύσκολη περίπτωση), Δώνης, Διούδης Γιόχανσον και Αποστολάκης.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr