Το Δ.Σ. της Super League ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:00 με τους συλλόγους να εκφράζουν ομόφωνα την επιθυμία τους να διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική, έπειτα από την αποχή που έχουν αποφασίσει οι διαιτητές.

Ήταν φυσικά μια αναμενόμενη στάση από την πλευρά των ΠΑΕ της Super League, οι οποίες πήραν την απόφαση να συσταθεί μια επιτροπή που θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την ΚΕΔ.

Από το Δ.Σ. απουσίαζαν Ολυμπιακός και Λαμία, με τους «ερυθρόλευκους» να τονίζουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν οποιαδήποτε κουβέντα αν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές σε ΕΠΟ και ΚΕΔ.

Όσον αφορά τις μηνύσεις προς τους διαιτητές, ο Βόλος ενημέρωσε πως δεν έχουν γίνει από τη δική του πλευρά, αλλά από εκείνη του Αχιλλέα Μπέου. Η ΑΕΛ τόνιζε πως δεν προτίθεται να τις αποσύρει, ενώ από τη μεριά του ο Ολυμπιακός (παρότι δεν είχε εκπρόσωπο στο Δ.Σ.) μετέφερε ότι οι μηνύσεις δεν έχουν γίνει από την ΠΑΕ, αλλά από τον επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη.

H Superleague προτίθεται να ασκήσει πιέσεις προκειμένου να αποσυρθούν οι μηνύσεις, ενώ στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε και η σκέψη διεξαγωγής όλων των αγώνων της προσεχούς αγωνιστικής με ξένους διαιτητές. 

Πηγή: www.gazzetta.gr