Αυτό το καλοκαίρι η χώρα μας θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2020. Επειδή, ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει περί τίνος πρόκειται, δημιουργήσαμε την παρακάτω λίστα με όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη συγκεκριμένη γιορτή του αθλητισμού.

1. Oι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού ξεκίνησαν το 2016 στην Mallorca της Ισπανίας με συνέχεια το 2018 στην La Baule της Γαλλίας. Η 3η διοργάνωση των Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού έρχεται στην Ελλάδα στις 17-21 Ιουνίου 2020! Οι Αγώνες αποτελούν την 3η μεγαλύτερη διοργάνωση πολλαπλών αθλημάτων στην Αθήνα  μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και τα Special Olympics του 2011!

2. H διοργάνωση που πρόκειται να γίνει θεσμός προσκαλεί ανά δύο χρόνια χιλιάδες εργαζομένους από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή. Περιλαμβάνονται 28 διαφορετικά αγωνίσματα καλύπτοντας τις ικανότητες και τις προτιμήσεις των συμμετεχόντων που θα έρθουν στη χώρα μας. 

3. Τον Ιούνιο του 2017 ανατέθηκε από την WFCS  στον Ελληνικό Οργανισμό, η Διοργάνωση των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, κατόπιν επιτυχούς αξιολόγησης της υποψηφιότητάς του έναντι άλλων υποψηφίων χωρών. 

4. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας αθλητικής διοργάνωσης, ο HOCSH προετοιμάζει 5 μοναδικές γιορτές, 2 εντυπωσιακές τελετές και 3 everyday events! 

Όσον αφορά τη φετινή διοργάνωση, την οποία θα φιλοξενήσει η χώρα μας, κατά την φαντασμαγορική Τελετή Έναρξης με την αξεπέραστη αίγλη του Παναθηναϊκού Σταδίου, όλοι οι αθλητές θα συμμετάσχουν σε μια υπέροχη παρέλαση κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης των Αγώνων!

Η Τελετή Έναρξης θα είναι μια θεαματική εισαγωγή που θα συνδυάζει το αρχαιοελληνικό πνεύμα και την παράδοση με τον παλμό της σύγχρονης Ελλάδας. Μουσική, εμπνευσμένες χορογραφίες και εντυπωσιακές εκπλήξεις θα πλαισιώσουν αυτή τη μεγαλοπρεπή Τελετή Έναρξης με την υπέροχη αίσθηση που εμπνέει το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η Τελετή λήξης και οι καθημερινές εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν σε εορταστική ατμόσφαιρα στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο στην καρδιά της Αθήνας, απέναντι από το Ζάππειο Μέγαρο και ανάμεσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο και τις στήλες του Ολυμπίου Διός.

Μουσική, τεράστιες οθόνες που παρουσιάζουν τα αθλητικά γεγονότα της εποχής, αναψυκτικά, χορευτικές εκδηλώσεις και θεαματικά happenings θα ενισχύσουν την εορταστική ατμόσφαιρα, προσφορά τους αθλητές και τους συνοδούς μας το αληθινό συναίσθημα των εορταστικών παλμών της Ελλάδας και του κεφιού.
 

Πατήστε εδώ για να δηλώσε συμμετοχή.

Facebook, Instagram