Ο άλλοτε θρύλος του ΠΑΟΚ διακρίνεται σε φωτογραφία να ψήνει και να πουλάει σουβλάκια έξω από το γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να επιβιώσει.

Η εικόνα έγινε viral με κάποιους χρήστες να σχολιάζουν ως ντροπή το γεγονός ότι ο Γιώργος Σκαρτάδος πουλάει σουβλάκια έξω από το γήπεδο και η ομάδα δεν του έχει δώσει κάποιο πόστο στο σύλλογο.

Για το συμβάν μίλησαν στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», ο πρόεδρος των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος και ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας, Κώστας Χασιώτης.

O πρόεδρος των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος δήλωσε:

«Δεν είναι ιστορία τωρινή. Παλαιότερα υπήρξε κάποια σύγκρουση, αλλά ο ίδιος είχε ζητήσει να μην τον καλέσουμε ξανά στις συγκεντρώσεις που κάνουμε. Επί προεδρίας δική μου τον καλέσαμε για να πιάσει δουλειά ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά ο ίδιος χάλασε την δουλεία. Έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ΠΑΟΚ τα οποία δεν τα ξεχνάμε. Δεν θέλω να τον κατηγορήσω για κάτι, τον αγαπάω πολύ, αμέσως μετά την οικογένεια μου». 

«Πριν το παιχνίδι έχουμε μία συνάντηση και εγώ θα θέσω το θέμα επί τάπητος για να μπορέσουμε να βρούμε μία δουλειά στον Γιώργο. Το ζήτημα είναι να μην ανατραπούν πάλι τα πράγματα», προσέθεσε.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Χασιώτης φάνηκε σοκαρισμένος με την είδηση.

«Τον είχαμε πως και πως. Πήρε από τον Βουλινό μία απόφαση να μείνει. Στον Ολυμπιακό έπαιρνε καλά χρήματα. Δεν θέλω να πω που έχασε τα λεφτά που έβγαλε, αλλά δεν είναι εύκολο να τον βλέπεις να πουλάει σουβλάκια. Τον είχα σαν παιδί μου, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος αλλά φαίνεται ότι η ζωή πολλές φορές τα φέρνει αλλιώς για κάποιους. Είναι ντροπή παίκτης του ΠΑΟΚ να φτάνει σε αυτή την κατάσταση».