Η είδηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσβληθεί από κοροναϊό έχει γίνει μεγάλο θέμα και στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είναι και ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στον Ολυμπιακό δεν επικρατεί ανησυχία, ωστόσο, όπως γράφει το gazzetta.gr, οι παίκτες του θα περάσουν από προληπτικά τεστ προκειμένου να είναι σίγουροι ενόψει του αγώνα με τη Γουλβς την ερχόμενη Πέμπτη που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Καραϊσκάκη.

Την ίδια στιγμή, όμως, στη Γουλβς φαίνεται πως επικρατεί μεγάλη ανησυχία και σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, η αγγλική ομάδα έχει ήδη επικοινωνήσει με την UEFA ζητώντας την αναβολή του αγώνα!

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ, τα στελέχη της Γουλβς έχουν θορυβηθεί έπειτα από την ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη σε συνδυασμό και με τα κρούσματα κοροναϊού που έχουν αυξηθεί στην Ελλάδα.

Η Telegraph προσθέτει πως η Γουλβς βρίσκεται σε συζητήσεις με την UEFA επιθυμώντας να αναβληθεί η αναμέτρηση της Πέμπτης και η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμένεται μέσα σε 24 ώρες.