Ο διεθνής άσος σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Sun” λίγο αφότου είχε ζητήσει από τον κόσμο να «μένει σπίτι» με ανάρτηση του στα social media, διοργάνωσε ένα …. Μικρό πάρτι με έναν φίλο του και δύο call girls.

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας αναφέρεται πως ο Γουόκερ πλήρωσε αρκετά χρήματα για την συντροφιά της 21χρονης Λουίς ΜακΝαμάρα και μίας 24χρονης Βραζιλιάνας.

«Έλαβα ένα μήνυμα από το αφεντικό μου στο οποίο έγραφε ότι ένας πελάτης με υψηλό προφίλ έχει ζητήσει μια κοπέλα. Έφτασα στη διεύθυνση που μου έδωσαν με ταξί και πήγα στο διαμέρισμα. Με περίμενε ο ίδιος. Μετά εμφανίστηκε και ο φίλος του. Προσπάθησε να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, αλλά η άλλη κοπέλα μου είπε ότι είναι ποδοσφαιριστής» τόνισε η ΜακΝαμάρα, η οποία φαίνεται να είναι αυτή που προσέφερε και φωτογραφίες από την… καυτή βραδιά.

Ο Γουόκερ ήδη απολογήθηκε δημόσια λέγοντας: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις επιλογές μου. Ένας ποδοσφαιριστής έχει την ευθύνη να λειτουργεί ως πρότυπο και γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη που απογοήτευσα την οικογένεια, τους φίλους, την ομάδα, τους φιλάθλους και το κοινό. Οι πράξεις μου ήταν εντελώς αντίθετες με αυτό που πρέπει να κάνουμε στη διάρκεια της καραντίνας».