Στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος Super League βρίσκονται οι ομάδες. Το Υφυπουργείο Αθλητισμού ανακοίνωσε πως από την Δευτέρα (18/5) θα μπορούν οι ομάδες της Superleague 1 να ξεκινήσουν τις ομαδικές προπονήσεις κάτι που σημαίνει πως μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Για τον λόγο αυτό υπάρχει προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη την Δευτέρα (18/5) μεταξύ των ομάδων όπου και θα αποφασιστεί κι επίσημα η επανέναρξη του πρωταθλήματος με πιθανότερη ημερομηνία στις 6-7 Ιουνίου. 

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει, αναφέρει το gazzetta.gr. προβλέπεται οι αγώνες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 19 Ιουλίου, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος. 

Παράλληλα σε περίπτωση που ποδοσφαιριστής βρεθεί θετικός στον κορoνοϊό, θα μπαίνει σε κατ' οίκον καραντίνα για δύο εβδομάδες και η ομάδα του σε καραντίνα 5 ημερών σε ξενοδοχείο ή ξενώνες προπονητικού κέντρου όπου θα προπονείται απομονωμένη και θα γίνεται διπλό τεστ την 3η και την 5η ημέρα. 

Τέλος, θα υπάρξει και ψηφοφορία για την εκλογή αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ. μετά την παραίτηση του Χρήστου Δάρα, αλλά και επικύρωση των θέσεων 7-14 της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.