Η Σεούλ ομάδα από την πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της χώρας, αναγκάστηκε να απολογηθεί μετά από κατηγορίες των οπαδών της ότι οι κούκλες με τις οποίες γέμισε τις άδειες κερκίδες, στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τη Γκουαγκζού, παρέπεμπαν σε κούκλες του σεξ.

Μερικές από τις κούκλες που τοποθετήθηκαν στις κερκίδες κρατούσαν ταμπέλες από μία εταιρία η οποία κατασκευάζει κούκλες του σεξ και οι φίλαθλοι της ομάδας, με σωρεία αναρτήσεων στα social media, σημείωσαν ότι έμοιαζαν περισσότερο με κάτι τέτοιο παρά με κούκλες βιτρίνας και κατέκριναν τη συγκεκριμένη πρακτική της ομάδας.

Η Σεούλ με ανάρτησή της στα socail mesdia απολογήθηκε για το συμβάν.

«Σχετικά το ζήτημα με τις κούκλες βιτρίνας που τοποθετήθηκαν στις κερκίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα της 17ης Μαϊού, ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τους φιλάθλους για την ανησυχία που προκαλέσαμε».

Ακόμα εξηγεί ότι παρά το γεγονός ότι οι κούκλες κατασκευάστηκαν για να μοιάζουν σαν πραγματικοί φίλαθλοι, παρά σαν κούκλες βιτρίνας και ότι είχε ελεγχθεί ότι «δεν είχαν σχέση με προϊόντα για ενήλικες», πριν τις εγκαταστήσει.

Το προσωπικό «δέχθηκε πολλάκις τη διαβίωση ότι δεν θα είχαν σχέση με προϊόντα για ενήλικες» και δεν κατάλαβε ότι υπήρχε μία διαφήμιση για τέτοια προϊόντα τη μέρα του αγώνα, αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας και προσθέτει:

«Αυτό είναι το λάθος μας, χωρίς καμία δικαιολογία. Ανεξαρτήτως του λόγου, απολογούμαστε ξανά γιατί προκαλέσαμε μεγάλη αναστάτωση στους φιλάθλους που αγαπάνε και φωνάζουν για την Σεούλ».

Πηγή: CNN