Οι Πειραιώτες θέλοντας να δώσουν επετειακό χαρακτήρα ανακοίνωσαν την ίδια ημερομηνία 10 χρόνια μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει, «Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κύριος Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκε με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους ακόμη ένα χρόνο.»

 Σαν σήμερα το 2010 ο Βασίλης Σπανούλης υπέγραφε συμβόλαιο ζωής στον Ολυμπιακό αλλάζοντας την ιστορία του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στην ομάδα για τουλάχιστον μία σεζόν ακόμη. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν αποτελεί είδηση αφού η ζωή του Λαρισαίου γκαρντ είναι άρρηκτα δεμένη με την συγκεκριμένη ομάδα.

Είδηση ήταν ακριβώς 10 χρόνια πριν όταν ο διεθνής γκαρντ άφηνε τα πράσινα για τα ερυθρόλευκα και ουσιαστικά γινόταν ο άνθρωπος που έμελλε να αλλάξει την μπασκετική ιστορία του συλλόγου!

Οι Πειραιώτες επέλεξαν να ανακοινώσουν την παραμονή του στην ομάδα για την επερχόμενη σεζόν (2020-21) την ίδια ημερομηνία που το είχαν κάνει και τότε.

Πηγή: Gazzetta.gr