Τουλάχιστον... εκπληκτική είναι η ποινή που επέβαλε του Μονομελές Πλημμελιοδικείο Βόλου σε έναν 19χρονο οπαδό για επεισόδια που προκάλεσε το 2014.

Ο 19χρονος θα παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας του, του Ολυμπιακού Βόλου, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου θα πρέπει -για την ακρίβεια- να παραμένει επί 6ώρου (2 ώρες πριν και μετά το ματς)!

Σε ηλικία 14 ετών, και ενώ βρισκόταν στο ΕΑΚ Βόλου για να παρακολουθήσει το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου, ο 14χρονος τότε οπαδός, όταν είδε ότι η ομάδα του θα έχανε από τη Νίκη Βόλου, μαζί με άλλους οπαδούς, προκάλεσαν επεισόδια και δέκα από αυτούς πήδηξαν τα κάγκελα και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του ματς, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί.

Το δικαστήριο τον τιμώρησε να δίνει το παρών στην Αστυνομία δύο ώρες πριν από κάθε αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου, να παραμένει εντός αυτού για όσο διαρκούν οι αναμετρήσεις και, αφού θα περάσουν ακόμη δύο ώρες μετά τη λήξη της κάθε αναμέτρησης, τότε, θα μπορεί να αποχωρεί από το Αστυνομικό Τμήμα.

Ο συνήγορος του 19χρονου ισχυρίσθηκε ότι η ποινή είναι αυστηρή για τον νεαρό, επειδή σήμερα εργάζεται ως διανομέας έτοιμου φαγητού και την ώρα που θα εκτελείται η ποινή του, υπάρχει εργασιακός φόρτος και θα χάσει τη δουλειά του, αφού δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί.