Ο Ολυμπιακός, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία, δεν θα κατέβει να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στο ημίχρονο του αγώνα ο Παναθηναϊκός προηγούνταν στο ΟΑΚΑ με 40-25. Ο Παναθηναϊκός έτσι, θα πάρει τον αγώνα και θα βρει απέναντί του στον τελικό, τον ΠΑΟΚ που νωρίτερα, απέκλεισε την Κύμη. 

Μιλώντας μετά την αποχώρηση εκ μέρους της διοίκησης του Ολυμπιακού, ο Χρήστος Σταυρόπουλος, δήλωσε: «Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης. Τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Τα είπαμε και ξαναείπαμε, Τα έχουμε πει πολλές φορές. Αηδιάσαμε. Έχουμε αηδιάσει και άλλες φορές. Φτάνει πια. Τέλος. Πρέπει η πολιτεία και ο υπουργός αθλητισμού επιτέλους να πάρουν τα μέτρα τους και να καθαρίσει αυτή η βρωμιά».

Μιλώντας στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σημείωσε: «Όλα αυτά που γίνονται είναι μεθοδευμένα. Έχουν απλήρωτους παίκτες. Έχουν ρίξει λευκή πετσέτα. Οι Αγγελόπουλοι θέλουν να φύγουν από τον Ολυμπιακό. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Και εμείς έχουμε χάσει αλλά δεν φεύγουμε από το γήπεδο».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr