Είναι τουλάχιστον ασυνήθιστο να παρακολουθεί μπάσκετ ένας Ινδός, πολλώ δε μάλλον να έχει και εισιτήριο διαρκείας. Κι όμως, συμβαίνει και αυτό στον Άρη.

Μάλιστα, ο Ινδός βρέθηκε σήμερα (25/2) στο μουσείο της ΚΑΕ Άρης μαζί με φίλους του από την Αγγλία. Στην αναφορά της η ΚΑΕ Άρης αναφέρει… «Ένας Ινδός φίλαθλος του ΑΡΗ που ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και είναι εδώ και χρόνια κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας μας, επισκέφτηκε το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, μαζί με έναν συμπατριώτη του που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και φίλους τους από την Αγγλία, οι οποίοι ήρθαν για διακοπές στην Ελλάδα.

Ο Ινδός με τους φίλους του ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ, όπου συνάντησαν τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Χάρη Παπαγεωργίου, αλλά και τον προπονητή των «κίτρινων», Γιάννη Καστρίτη, με τους οποίους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την ιστορία της ομάδας μας. Στη συνέχεια βρέθηκαν και στο «Nick Galis Hall», ολοκληρώνοντας την επίσκεψη τους». 

Δείτε τη φωτό:

Πηγή: gazzetta.gr