Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, μιλώντας μετά τη συνέντευξη Τύπου του Χούμπελ ανέφερε ότι το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο καλείται να δεσμευτεί εγγράφως ως την μεθεπόμενη Παρασκευή (24/3) για την ασφάλεια εντός και εκτός γηπέδων και τότε θα αποφασίσει ο Βασιλειάδης το αν θα ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα. 

Συγκεκριμένα είπε ο Βαγγέλης Γραμμένος:

«Όπως γνωρίζετε μετά τα γεγονότα το τελευταίο διάστημα υπήρξε απόφαση Βασιλειάδη για διακοπή του πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο αυτό έγινε σήμερα μια συνάντηση όπου αποφασίστηκε ως τη μεθεπόμενη Παρασκευή να δεσμευθεί εγγράφως το επαγγελματικό ποδόσφαιρο για την ασφάλεια στα γήπεδα. Η δέσμευση θα κατατεθεί στον υπουργό κι αυτός θα αποφασίσει αν θα ανασταλεί η απόφαση ου για διακοπή του πρωταθλήματος

Ως τότε θα πρέπει το ποδόσφαιρο να φέρει τις δεσμεύσεις του εγγράφως στην ομοσπονδία κι από κοινού με τον υπουργό θα αποφασιστεί αν θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα. Η λογική θα είναι μακριά από τη βία εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων και στη συνέχεια θα αποφασίσει ο Υφυπουργός αν θα ανακληθεί η απόφαση του».

Πηγή: Gazzetta.gr