Το Δ.Σ. της Super League είχε αποφασίσει την συνέχιση του πρωταθλήματος από  την 15η αγωνιστική με το αίτημα του Ολυμπιακού για διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής σε εμβόλιμη ημερομηνία να πέφτει στο κενό.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν προσφυγή 19 σελίδων και ζητάνε την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης και τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης αγωνιστικές σε εμβόλιμες ημερομηνίες και επικαλούνται έγγραφο του Βασίλη Γκαγκάτση στις 21 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο οι λύσεις ήταν τέσσερις: 

1. Η διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής στις 6 και 7/1. Κάτι τέτοιο όμως, όπως τονίζεται δεν ήταν εφικτό αφού «οι διαιτητές θα αποφασίσουν για τη συνέχιση η μη της αποχής τους στις 4/1. «Επομένως κάθε σκέψη για ορισμό της 15ης αγωνιστικής στις ημερομηνίες αυτές έπαψε να υφίσταται αφού δεν γνωρίζουμε την απόφαση των διαιτητών τουλάχιστον μέχρι τις 4/1».

2. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 13-14/1 όπου είναι ορισμένη η 16η αγωνιστική, λύση που όπως σημειώνεται «προσκρούει στη διάταξη του άρθρου 22, παράγραφος 6 του ΚΑΠ».

3. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 9 και 10/1 αλλά τότε έχουν οριστεί αγώνες Κυπέλλου.\

4. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 16 και 17/1 «με μερική τροποποίηση του προγράμματος των αγώνων της 16ης και 17ης αγωνιστικής τις οποίες θα σας γνωστοποιήσουμε με νεότερο έγγραφο μας αφού προηγουμένως γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τους τηλεοπτικούς παρόχους».

Πηγή: Gazzetta.gr