Κυνηγητό το βράδυ της Τετάρτης στη Ρώμη από οπαδούς της Λάτσιο σε οπαδούς της Σεβίλλης και ξύλο που είχε ως αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Σε σοβαρή κατάσταση το ένα από αυτά.

Για ακόμα μια φορά οι οπαδοί της Λάτσιο αποφάσισαν να ανάψουν τα αίματα πριν από ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας τους καθώς το βράδυ της Τετάρτης σημειώθηκαν συμπλοκές στη Ρώμη με τους οπαδούς της Σεβίλλης ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Όλα ξεκίνησαν όταν μαυροφορεμένοι τιφόζι της Λάτσιο, με κράνη και ρόπαλα άρχισαν να ψάχνουν τους οπαδούς της Σεβίλλης σε μαγαζιά της Ρώμης. Οι διαφορές τους εκτός από τον αποψινό ποδοσφαιρικό αγώνα είχαν να κάνουν και με τη διαφορετική ιδεολογία που εκφράζει τις τάξεις των οπαδών των δύο ομάδων.

Οι συμπλοκές μεταξύ των οπαδών της Λάτσιο και της Σεβίλλης είχαν ως αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, το ένα είναι σε σοβαρή κατάσταση.

«Ήταν σαν να γινόταν πόλεμος», αναφέρει ο δημοσιογράφος της Messangero, Μικέλε Γκαλβάνι  που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gazzetta.gr