Ταυτοποιήθηκαν και τα άλλα τέσσερα άτομα που βρήκαν τον θάνατο μαζί με τον ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα στο δυστύχημα του ελικοπτέρου.

Εκτός από τον Ταϊλανδό μεγιστάνα, στο δυστύχημα σκοτώθηκαν οι δύο πιλότοι και άλλα δύο άτομα του προσωπικού του ιδιοκτήτη της Λέστερ.

Όσον αφορά τους πιλότους, πρόκειται για τον 53χρονο Άγγλο Έρικ Σουάφερ, ο οποίος ήταν ένας έμπειρος πιλότος, που στο παρελθόν πετούσε και μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, αλλά και διάφορους celebrities, και για την 46χρονη Ιζαμπέλα Λέχοβιτς, Πολωνή στην καταγωγή, η οποία διατηρούσε σχέση με τον Έρικ.

Τα άλλα δύο άτομα είναι μέλη του προσωπικού του ιδιοκτήτη της Λέστερ και πρόκειται για την Νουσάρα Σουκναμάι και τον Καβεπόρν Πουνπάρε από την Ταϊλάνδη. Μάλιστα η 33χρονη είναι πρώην μοντέλο που έχει συμμετέχει και σε διαγωνισμούς για Μις Ταϊλάνδη, ενώ στους λογαριασμούς της στα social media είχε αναρτήσει στο παρελθόν αρκετές φωτογραφίες με παίκτες της Λέστερ, ενώ για τον Πουνπάρε δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά, ωστόσο αποτελούσε το δεξί χέρι του αφεντικού των «Αλεπούδων».

Πηγή: Gazzetta.gr