«Βόμβα» μεγατόνων από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ η οποία εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΟΦΗ και βαρύ χρηματικό πρόστιμο που αφορά το ματς των Κρητικών με τον Αιγινιακό.

Συγκεκριμένα, τραγική για τον ΟΦΗ τροπή παίρνει η υπόθεση του ύποπτου για χειραγώγηση αγώνα των Κρητικών με τον Αιγινιακό στο «Γεντί Κουλέ» (6-0 είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι). Συγκεκριμένα η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγήθηκε τον υποβιβασμό των Κρητικών και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Μιλάμε για μία εξοντωτική ποινή, καθώς η εισήγηση κάνει λόγο για υποβιβασμό, αφαίρεση 6 βαθμών από το πρωτάθλημα που θα δικαιούται η ομάδα να αγωνιστεί και πρόστιμο που φτάνει το εξωπραγματικό 3.150.000 ευρώ!

Βέβαια το ό,τι υπάρχει αυτή η εισήγηση δεν πάει να πει πως θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η τιμωρία του ΟΦΗ, ωστόσο είναι πρώτη φορά που η συγκεκριμένη επιτροπή εισηγείται κάτι τέτοιο με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Από την πλευρά της το μόνο που αναφέρει η ΠΑΕ αυτή τη στιγμή είναι: «Ουδέν σχόλιο για τη συγκεκριμένη εισήγηση. Θα τοποθετηθούμε όταν πρέπει».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gazzetta.gr