Πάνω από 30 νέα μοντέλα, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα υπάρχουν στα περίπτερα της έκθεσης «Αυτοκίνηση Anytime 2019» στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού. H έκθεση ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 10 το πρωί του Σαββάτου, 9 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου. Τα ωράρια είναι για μεν τις καθημερινές από τις 15.00 η ώρα το μεσημέρι έως τις 21.00 η ώρα το βράδυ και για τα δύο Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 21.00 η ώρα το βράδυ.

Αν κρίνουμε από τις επίσημες ανακοινώσεις των διοργανωτών, θα πρόκειται για την καλύτερη και «πλουσιότερη» έκθεση αυτοκινήτου εδώ και πολλά χρόνια και θα θυμίζει λαμπερές εποχές προ κρίσης, όταν ταξινομούνταν στη χώρα μας κατά μέσο όρο 250.000 έως σχεδόν 300.000 καινούρια Ι.Χ. ετησίως. Πρέπει να υπογραμμίσουμε επίσης, ότι για πρώτη φορά θα δούμε σε μία έκθεση του κλάδου επί ελληνικού εδάφους τόσες πολλές πρεμιέρες ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων. Αυτό δεν είναι περίεργο, αφού η ηλεκτροκίνηση βρίσκεται πλέον προ των πυλών και στη χώρα μας, όπου αναμένεται να λανσαριστούν εντός του 2020 περίπου 20 νέα μοντέλα της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Το Reader επέλεξε τη «χρυσή ενδεκάδα» της εφετινής έκθεσης «Αυτοκίνηση Αnytime 2019» και σας τα παρουσιάζει στην gallery, που επισυνάπτουμε. Μεγάλες εκπλήξεις ετοιμάζει και η Mercedes με τέσσερα μοντέλα προηγμένης τεχνολογίας, τα οποία δεν θέλει να αποκαλύψει πριν τα εγκαίνια της έκθεσης!