Ένα Quadro QV3 μπορεί να γίνει δικό σας με εντυπωσιακή έκπτωση 2.800 ευρώ, δηλαδή από την αρχική τιμή των 7.690, μόνο με 4.890 ευρώ. Πρέπει όμως να προλάβετε, καθώς οι προ παραγγελίες άρχισαν, με μόλις 28 αντίτυπα να είναι προς διάθεση και την προσφορά να ισχύει έως την Black Friday, Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.

Το QV3 είναι το τρίροδο scooter που ανήκει στην κλάση L5e και μπορεί στη χώρα μας να οδηγηθεί και με δίπλωμα αυτοκινήτου υπό προϋποθέσεις. Ο κινητήρας των 346 κ.εκ. που διαθέτει αποδίδει μέγιστη ισχύ 29 ίππων και εξασφαλίζει επαρκείς επιδόσεις για κίνηση στην πόλη αλλά και στον αυτοκινητόδρομο.

Tο στοιχείο που καθιστά το QV3 ξεχωριστό είναι το υδροπνευματικό σύστημα ανάρτησης HTS (Hydraulic Tilting System), που αποτελεί μία παγκόσμια καινοτομία καθώς προσδίδει στο scooter σταθερότητα, μεγάλη ικανότητα ελιγμών, ασφάλεια και απόλαυση στην οδήγηση. Το HTS επιτρέπει και στους δύο εμπρόσθιους τροχούς να προσαρμόζονται διαρκώς στην επιφάνεια του δρόμου χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη εμπειρία, εξασφαλίζοντας έτσι μια σταθερή και άνετη οδήγηση ακόμα και σε καταστάσεις που θα έθεταν ένα όχημα εκτός ισορροπίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο σημείο πώλησης της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., Θησέως 312 – Καλλιθέα, τηλ.:2109521108 ή να κάνετε ένα κλικ στο www.quadroscooters.gr/qv3-blackfriday-vol-iii