Φέτος το Νοέμβριο, για τρίτη διαδοχική χρονιά η Peugeot καινοτομεί συμμετέχοντας στον θεσμό Black Friday με μοναδικές και ουσιαστικές προσφορές.

Η Peugeot ήταν η πρώτη εταιρεία αυτοκινήτου που συμμετείχε στο θεσμό Black Friday στη χώρα μας. Από τότε έως σήμερα, έχει καθιερώσει την περίοδο αυτή του Νοεμβρίου μια επιδοτούμενη εμπορική πολιτική - άκρως συμφέρουσα - για τους φίλους της γαλλικής φίρμας και τους υποψήφιους αγοραστές.

 Το 2019 είναι η πιο επιτυχημένη χρονιά για την Peugeot με καταπληκτικές επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα και με καινοτόμες πολιτικές πάντα προς όφελος του πελάτη. H γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία διαθέτει πλήρη γκάμα μοντέλων και κινητήρων με μοναδικά συστήματα τεχνολογίας και ασφάλειας, τα οποία έχουν καθιερωθεί ως best sellers στις κατηγορίες τους.

Οι προτάσεις “Black  Friday by Peugeot” θα ισχύουν σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot  για περιορισμένο αριθμό καινούριων αυτοκινήτων από σήμερα 19 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019. Αφορούν δε όλη την γκάμα των επιβατικών μοντέλων της Peugeot.