Την ευκαιρία στον καθένα και στην καθεμία να αποκτήσουν ένα σύγχρονο και εντυπωσιακά εξοπλισμένο scooter δίνει η SYM στο πλαίσιο της Black Friday. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει το Symphony ST125i CBS στη μοναδική Black Friday προσφορά των 1.745 ευρώ (από 2.045 ευρώ) και με 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ με 0€ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ.

Πρόκειται για μια μοναδική προσφορά που πέρα από το όφελος τιμής, προσφέρει στον αγοραστή σημαντικό κέρδος από την άτοκη χρηματοδότηση. Ταυτόχρονα, του εξασφαλίζει μεγάλη άνεση αποπληρωμής με μηνιαία δόση περίπου 146 ευρώ.

Το Symphony ST125i CBS συνδυάζει τα sport  χαρακτηριστικά με την κομψότητα. Άνετο για δύο άτομα, ελαφρύ και με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, είναι ένα  scooter απαιτήσεων χωρίς συμβιβασμούς. Όσον αφορά στη σχεδίασή του ξεχωρίζουν τα LED φώτα, το καντράν με 2 ψηφιακές οθόνες και δυνατότητα προσαρμογής των ενδείξεων, τα πλαϊνά προστατευτικά με φινίρισμα carbon, και το μοντέρνας σχεδίασης κάλυμμα εξάτμισης.

Αναφορικά με τον εξοπλισμό είναι πλήρης, καθώς διαθέτει αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη, αντικλεπτικό διακόπτη κάτω από τη σέλα, αποθηκευτικό χώρο για Full Face κράνος, κλειστό ντουλαπάκι με παροχή USB, επίπεδο πάτωμα, ηλεκτρικό άνοιγμα σέλας με διακόπτη, πλαϊνό stand με διακόπτη λειτουργίας και άντζο ασφαλείας για την ανάρτηση χειραποσκευών στο εσωτερικό της ποδιάς.

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας του αποδίδει 10.5 ίππους, τα φρένα είναι δίσκοι εμπρός πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, οι μεγάλοι τροχοί των 16’’ εξασφαλίζουν εξαιρετική συμπεριφορά, ενώ οι αναρτήσεις ρυθμίζονται σε 3 επίπεδα σκληρότητας.

Το Symphony ST125i CBS διαθέτει επίσης αντίβαρα τιμονιού, σέλα με δύο επίπεδα που ενισχύεται από διπλή ραφή και ύψος στο σημείο του οδηγού μόλις 79 εκ., καθώς και στάνταρ σχάρα με ενσωματωμένες πλαϊνές χειρολαβές συνεπιβάτη.

Προλάβετε τη σημαντική προσφορά της SYM σήμερα κιόλας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site της μάρκας στη διεύθυνση: www.sym.gr/blackfriday