Για συναρπαστικές αποδράσεις εκτός δρόμου αλλά και υψηλό επίπεδο άνεσης, ασφάλειας και πολυτέλειας, η τεχνογνωσία της Jeep® έχει τη λύση και ακούει στο όνομα Compass. Ειδικά τώρα, με εκπτώσεις από 1.700 έως 1.800 ευρώ και 5ετη εργοστασιακή εγγύηση, η απόκτηση ενός μοναδικού Jeep είναι πιο εφικτή από ποτέ άλλοτε, με τις τιμές του Compass να ξεκινούν από τις 24.900 ευρώ (1.4Τ 140hp Sport).

Κάθε Jeep®, ακόμα και όταν ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας συνδυάζεται με την κομψότητα, δεν είναι ένα απλό SUV. To Compass αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, καθώς οι μεγάλες εκτός δρόμου δυνατότητες συναντούν την πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση, την άνεση, την ασφάλεια, τον πλούσιο εξοπλισμό και βεβαία τον πολυτελή χαρακτήρα.

Το Compass είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, αυτόματα και χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων και μετάδοση στους 2 ή και στους 4 τροχούς. Οι εκπτώσεις στις τιμές του μοντέλου ξεκινούν από 1.700 και φτάνουν έως 1.800 ευρώ, μαζί με δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια και επιλογές χρηματοδότησης μέσω της FCA Bank. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι όλες οι εκδόσεις του μοντέλου έχουν λιανική τιμή προ φόρων κάτω του ορίου των 25.000 ευρώ.