Παρουσιάζουμε πρώτοι τα δείγματα των μοτοσικλετών Voge που ήρθαν στην Ελλάδα για αξιολόγηση πριν την κανονική εισαγωγή τους και ανακαλύπτουμε μια νέα εταιρεία με σημαντική εμπορική δυναμική.

Η Voge Motorcycles έχει ήδη παρουσία σε μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, όπως η ιταλική και η γαλλική και σταδιακά δημιουργεί δίκτυο σε όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι πλέον μια από αυτές και, όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, το μέλλον της αναμένεται λαμπρό.

Πίσω από το όνομα Voge βρίσκεται η κορυφαία βιομηχανία κατασκευής μοτοσικλετών της Κίνας, η Loncin. Με τη νέα ονομασία  επιχειρεί να κάνει την είσοδό της στην ευρωπαϊκή αγορά με μια premium γκάμα μοντέλων. Για όσους και όσες αναρωτιούνται, η Loncin έχει ήδη χιλιάδες προϊόντα της στην Ευρώπη, καθώς κατασκευάζει κινητήρες για τα μοντέλα της σειράς F της BMW αλλά και το scooter των 400 κ.εκ. που διαθέτει στη γκάμα της.

Έχοντας ήδη ισχυρά διαπιστευτήρια ποιότητας, αξιοπιστίας και τεχνογνωσίας, ξεκινά την αυτόνομη ευρωπαϊκή πορεία της με μια πολύ ενδιαφέρουσα γκάμα streetfighter και café racer μοντέλων 300 και 500 κ.εκ., με μονοκύλινδρο και δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα αντίστοιχα. Στη συνέχεια θα δούμε και on-off πρόταση.

Η πρώτη οπτική επαφή που είχαμε στην εγκαταστάσεις της Mototrend SA με τα δύο μοντέλα Voge των 300 κ.εκ. και του ενός με τον κινητήρα των 500 κ.εκ. μας άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Η ποιότητα της συναρμολόγησης των μοτοσικλετών φαίνεται εξαιρετική, τα περιφερειακά είναι κορυφαίων οίκων (φρένα Nissin, ελαστικά Pirelli, ), ενώ τα δύο δισκόφρενα εμπρός, το ανεστραμμένο πιρούνι της εμπρός ανάρτησης, η ύπαρξη ABS (προδιαγραφές Euro IV), τα φώτα led, το αλουμινένιο ψαλίδι και τα ψηφιακά όργανα σε όλα τα μοντέλα δείχνουν αν μη τι άλλο ότι δεν έχουν γίνει συμβιβασμοί πληρότητας και λειτουργικότητας.

Οι εκπρόσωποι της της Mototrend SA έκαναν λόγο για εξαιρετική σχέση κόστους –απόδοσης όταν οι μοτοσικλέτες θα είναι διαθέσιμες στη χώρα μας, γεγονός που μας δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες και την προσμονή να τις οδηγήσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα.