Η Peugeot, με αφορμή το λανσάρισμα του δημοφιλούς νέου 208, διοργανώνει από την Παρασκευή 13 μέχρι και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ένα OPEN WEEKEND σε όλο το δίκτυο των επίσημων διανομέων της ανά την Ελλάδα. Με το PEUGEOT OPEN WEEKEND, το νέο σαγηνευτικό 208 θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκθέσεις, ώστε να έχει το κοινό τη δυνατότητα να το γνωρίσει και να το οδηγήσει.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν σε αυτό. Όλη η γκάμα των υπέροχων μοντέλων Peugeot  θα είναι επίσης διαθέσιμη στις εκθέσεις της μάρκας πανελλαδικά και θα συνοδεύεται από μοναδικές προσφορές που θα κάνουν τις γιορτές ακόμα πιο λαμπερές. Από το μικρότερο και οικονομικό 108, έως το προκλητικά υπέροχο sport sedan 508, η Peugeot έχει προτάσεις που απευθύνονται τόσο στο συναίσθημα, όσο και στη λογική. Με πλούσιο εξοπλισμό, κορυφαία ποιότητα και τεράστια γκάμα εκδόσεων και σύγχρονων κινητήρων, ξεχωρίζουν τα premium SUV μοντέλα 2008, 3008 και 5008, που δίνουν τη δυνατότητα της απόδρασης από την καθημερινότητα με τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια.

Από την Παρασκευή 13 και μέχρι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, το PEUGEOT OPEN WEEKEND  δίνει τη δυνατότητα σε όλες και όλους να γνωρίσουν τις κορυφαίες προτάσεις αυτοκίνησης της Peugeot και να επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές της εταιρείας σε όλες τις εκθέσεις της ανά την Ελλάδα.