Με ένα πραγματικά γενναίο δώρο γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα η Γκοργκόλης A.E., αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των scooter της Quadro στη χώρα μας. Προσφέρει το φουτουριστικό τετράτροχο Quadro Qooder στην τιμή των 6.995 ευρώ από τα 11.190 ευρώ της κανονικής του τιμής, εξασφαλίζοντας όφελος 4.195 ευρώ. Ωστόσο η προσφορά ισχύει για μόλις 14 τυχερούς.

Χάρη στους 4 τροχούς, τις συμπαγείς διαστάσεις, το χαμηλό κέντρο βάρους και την ευκινησία του, το Qooder 400 είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, για νέους και ενήλικες, για έμπειρους και αρχάριους οδηγούς. Είναι εφοδιασμένο με το διπλό υδροπνευματικό σύστημα ανάρτησης HTS (Hydraulic Tilting System), μία παγκόσμια καινοτομία που επιτρέπει και στους 4 τροχούς να προσαρμόζονται διαρκώς στην επιφάνεια του δρόμου χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη οδηγική εμπειρία και προσδίδει στο όχημα σταθερότητα, ικανότητα ελιγμών, ασφάλεια και οδηγική απόλαυση. Επίσης το Qooder 400 διαθέτει τέσσερα συνδυασμένης λειτουργίας δισκόφρενα, διαμέτρου 240mm, εξασφαλίζοντας δυνατό και ασφαλές φρενάρισμα σε κάθε οδόστρωμα.

Το πιο σημαντικό ωστόσο στοιχείο του  Qooder, είναι ότι ανήκει στην κλάση L5e και μπορεί στη χώρα μας να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου εκδοθέν έως 18/01/2013. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μοναδική ενέργεια του “Χριστουγεννιάτικού Μποναμά” από την Γκοργκόλης, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.quadroscooters.gr/xmas-bonamas/