Το πάνω χέρι από τον Άγιο Βασίλη παίρνει η Citroen στη χώρα μας. Πριν καν αυτός έρθει, η γαλλική μάρκα προσφέρει σε όλους τους υποψήφιους αγοραστές τα μοντέλα της με γαργαλιστικές προσφορές και ειδικές τιμές. Έτσι μπορείτε να κάνετε σήμερα στον εαυτό σας και στην οικογένειά σας ένα μοναδικά άνετο, τεχνολογικά προηγμένο, ασφαλές και αξιόπιστο νέο αυτοκίνητο, με μεγάλο όφελος.

Υπενθυμίζουμε ότι η Citroen διαθέτει μια πλήρη γκάμα μοντέλων, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το νέο SUV C5 Aircross, το C4 Cactus, το SUV C3 Aircross, το C3 και το C1. Όλα διαθέτουν βραβευμένους και οικονομικούς κινητήρες προδιαγραφών Euro 6.2 με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2 και φυσικά κτο μοναδικό πρόγραμμα CITROËN ADVANCED COMFORT®, που εγγυάται ένα απόλυτα άνετο οδηγικό περιβάλλον με αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης, νέες συλλεκτικές εκδόσεις Origins, προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και κορυφαία άνεση.

Ταυτόχρονα, για την εξασφάλιση της ηρεμίας κάθε ιδιοκτήτη, η Citroen προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση. Μάθετε για τις μοναδικές προσφορές και τα συναρπαστικά νέα μοντέλα της μάρκας στο δίκτυο συνεργαζόμενων διανομέων Citroën, στην επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr ή στο https://offers.citroen.gr/christmas/ , έως τις 31 Δεκεμβρίου!