Από τις 18 έως και τις 20 Ιανουαρίου η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, φιλοξενεί τη σημαντικότερη διοργάνωση για τη βιωσιμότητα, το περιβάλλον και την ηλεκτροκίνηση, το “Eco-Fest 2020”. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί πλέον ένα σημαντικό ετήσιο θεσμό που διοργανώνεται από την  Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (HAEE) -θυγατρική της Διεθνούς Ένωσης για την Ενεργειακή Οικονομία (IAEE)- το οικονομικό site insider.gr του ομίλου της Liquid Media και το δήμο Αθηναίων.

volkswagen passat gte

Η Kosmocar, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των Audi, Volkswagen και Skoda, που έχουν αναπτύξει κορυφαίες τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης και εναλλακτικών καυσίμων, αγκαλιάζει το θεσμό "Eco-Fest 2020" ως Μέγας Χορηγός.

Νέες τεχνολογίες με δοκιμή στο δρόμο

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν αλλά και να οδηγήσουν ορισμένες από τις μοναδικές προτάσεις των τριών εταιρειών σε ένα ενιαίο χώρο περίπου 400 τ.μ. Πιο συγκεκριμένα, από τη Volkswagen θα είναι διαθέσιμα τα ηλεκτρικά e-up! και E-Golf, το plug-in υβριδικό Passat GTE και τα Polo TGI και Caddy TGI που κινούνται με φυσικό αέριο. Από την Audi το ηλεκτρικό e-tron και το A3 g-tron με φυσικό αέριο ενώ από τη SKODA το ηλεκτρικό CITIGOe iV και τα φυσικού αερίου Kamiq G-TEC, Scala G-TEC καθώς και Octavia Combi G-TEC. Διαθέσιμα για test drive θα είναι τα Volkswagen e-up! και E-Golf.

Δωρεάν είσοδος για όλους

Η είσοδος του κοινού στην Τεχνόπολη κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης “Eco-Fest – Αθήνα 2020” θα είναι δωρεάν. Εκτός από τα δεκάδες εκθέματα που θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και σε πολλές παράλληλες ενέργειες ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα για όλες τις ηλικίες, καθώς και σε διαγωνισμούς για να κερδίσουν πλούσια δώρα, με αποκορύφωμα, για όσους επισκέπτες φέρουν συσκευασίες προς ανακύκλωση, ένα ταξίδι στις Η.Π.Α. για να δουν από κοντά το Γιάννη Αντετοκούμπο.

Ecofest - Αθήνα 2020

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, τελευταία μέρα του "Eco-Fest 2020", θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το “Eco-Mobility Conference”, το μεγαλύτερο συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα. Σε αυτό θα συμμετέχουν πολιτικοί, επιχειρηματίες και επιστήμονες, ενώ στελέχη της Kosmocar θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες σχετικά με την επόμενη μέρα της ηλεκτροκίνησης και των εναλλακτικών καυσίμων στη χώρα μας.

Οι ώρες λειτουργίας του "Eco-Fest 2020" το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιανουαρίου είναι 10.00-20.00, ενώ το 3ο "Eco-Mobility Conference", τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί από 10.00-18.00 στο νέο αμφιθέατρο της Τεχνόπολης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site της διοργάνωσης στη διεύθυνση https://www.eco-fest.org/ .

Eco-Fest 2020 - Διαφημιστικό σποτ from Athens Eco Fest on Vimeo.