Από τις 28 Φεβρουαρίου 2020, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1 στις 13 Μαρτίου, το Netflix θα μεταδώσει μια συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ σε 10 επεισόδια, με τον τίτλο Drive to Survive.

Tο ταχύτερο και πιο συναρπαστικό άθλημα στον κόσμο, έρχεται στις οθόνες σας όπως δεν το έχετε δει ποτέ άλλοτε... από την κλειδαρότρυπα. Αντί για τα συμβάντα των δοκιμών των κατατακτήριων και του αγώνα, το ντοκιμαντέρ του Netflix μας δίνει πρόσβαση πίσω από τη σκηνή, εκεί που ποτέ κανείς “κοινός θνητός” δεν έχει πρόσβαση.

Drive to Survive
Λίγο πριν το κλείσιμο της σεζόν του 2019 η Mercedes τα έχει και πάλι κερδίσει όλα. Image Credit: Ryan Doherty

Από τους παραγωγούς του ντοκιμαντέρ Senna, με θέμα την ζωή και τον πρόωρο χαμό του κοσμαγάπητου τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, το Drive to Survive επιστρέφει για μια δεύτερη σειρά 10 επεισοδίων, καταγράφοντας κάθε στιγμή της σεζόν 2019. Γεμάτο αδρεναλίνη, πάθος και επικές μάχες εντός και εκτός πίστας, θα σας συναρπάσει. Επιπρόσθετα, για πρώτη φορά η παραγωγή του ντοκιμαντέρ είχε το πράσινο φως για χωρίς περιορισμούς πρόσβαση στα paddock και στα αρχηγεία των ομάδων.

Drive to Survive
Απορροφημένος στις σκέψεις του ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον, που "καθάρισε" την υπόθεση του τίτλου οδηγών το 2019 στον 19ο από τους 21 αγώνες. Image Credit: Ryan Doherty

Όπως γνωρίζουν οι λάτρεις της Formula 1, πολλοί αγώνες κερδίζονται στα παρασκήνια, με σωστές ή λάθος αποφάσεις που αφορούν τη στρατηγική σε κάθε αγώνα, αλλά και τεχνικές ή άλλες επιλογές. Η σειρά Drive to Survive βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο αυτών των αποφάσεων, πίσω από τη σκηνή με τους διευθυντές των ομάδων, τους ιδιοκτήτες, του μηχανικούς και τους οδηγούς, δίνοντας σε όλους μας τη δυνατότητα να έχουμε μια ευρύτερη προοπτική τόσο της δουλειάς τους, όσο και της ίδιας της ζωής τους.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το τρέιλερ του συναρπαστικού Drive to Survive.